Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
15.10.2021
Venušiny kuličky nejen jako sexuální, ale i zdravotní pomůcka.
Možná už jste se začali červenat, ale to vůbec nemusíte. Venušiny kuličky se dnes už prodávají více jako zdravotní než sexuální pomůcka. Pojďme si ale... číst celé
05.10.2021
Proč je vhodný fleshlight pro Vás?
Hledáte cestu, jak oživit partnerský vztah nebo posunout masturbaci na nový level? Jsou právě pro Vás fleshlighty vhodným doplňkem. Ale pojďme na to o... číst celé
17.02.2021
7 nejprodávanějších vibrátorů v roce 2020
Získejte nový pohled na váš sexuální život s pomocí vibrátoru  číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlasNIVELIUS Trading, s.r.o., se sídlem Antala Staška 1859/34, Krč, 140 00 Praha 4, IČ 03886522, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 239370 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Venušiny kuličky nejen jako sexuální, ale i zdravotní pomůcka.
15.10.2021
Venušiny kuličky nejen jako sexuální, ale i zdravotní pomůcka.
Možná už jste se začali červenat, ale to vůbec nemusíte. Venušiny kuličky se dnes už prodávají více jako zdravotní než sexuální pomůcka. Pojďme si ale... číst celé
Proč je vhodný fleshlight pro Vás?
05.10.2021
Proč je vhodný fleshlight pro Vás?
Hledáte cestu, jak oživit partnerský vztah nebo posunout masturbaci na nový level? Jsou právě pro Vás fleshlighty vhodným doplňkem. Ale pojďme na to o... číst celé
7 nejprodávanějších vibrátorů v roce 2020
17.02.2021
7 nejprodávanějších vibrátorů v roce 2020
Získejte nový pohled na váš sexuální život s pomocí vibrátoru  číst celé
Satisfyer – luxusní erotické hračky, které zaručují intenzivní orgasmus
02.11.2020
Satisfyer – luxusní erotické hračky, které zaručují intenzivní orgasmus
Satisfyer je nejen mezi ženami velmi oblíbenou značkou sexuálních pomůcek. Má opravdu širokou nabídku produktů, díky tomu si určitě najdete to pravé p... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz